Sustinatori

Comisia Europeana, prin campania „Do The Right Mix” derulata de Directoratul General pentru Mobilitate si Transport a oferit un numar de 500 de tricouri pentru voluntarii DVB (Drumuri Verzi in Bucuresti)  In Romania, aceasta campanie se desfasoara sub denumirea “Do The Right Mix Romania” iar obiectivulul sau principal este cel de a promova avantajele combinarii diverselor forme de deplasare in mediul urban. Mai concret, isi propune sa faca cunoscut faptul ca, folosind pentru fiecare calatorie cel mai potrivit mijloc de transport, oamenii pot sa-si imbunatateasca sanatatea si situatia financiara si pot contribui la protejarea mediului.

Voluntari DVB  - 10 mai 2014

Do The Right Mix Romania

Zitec este unul dintre principalii sustinatori ai proiectului Drumuri Verzi in Bucuresti si ne-au oferit sprijin in dezvoltarea si imbunatatirea platformei dedicate primei retele de drumuri pentru pietoni si biciclisti, precum si in promovarea acesteia.

Versiunea actuala a platformei pentru voluntari a fost dezvoltata in cadrul catorva sesiuni de programare organizate la sediul companiei, la care au participat membri ai echipei, preocupati, la randul lor, de starea pistelor dedicate biciclistilor si a zonelor pietonale din Bucuresti.

Zitec - Proud Supporters

Zitec – Proud Supporters