Prezentari

Prezentarea generală a proiectului Drumuri Verzi în București. Acest material a fost folosit pentru a prezenta proiectul Grupului de Lucru pe Mobilitate din cadrul Primăriei Generale a Municipiului București.

Materialul detaliază informațiile tehnice minime obligatorii pentru o infrastructură pentru biciclete. Este un material prezentat consilierilor generali care au apropos redactarea acestui material sub forma unei decizii de Consiliu General, astfel încât indicatorii conținuți să fie obligatorii pentru toate proiectele viitoare din București.

Drumuri Verzi in Bucuresti – o sinteză a motivelor pentru care noi credem noi că este importantă realizarea acestui proiect.

Pe 7 mai 2014, am organizat o dezbatere la care au fost invitați toți consilierii generali. Au venit la întâlnire parte dintre ei (reprezentanți ai tuturor partidelor din Consiliul General). Aceasta este prezentarea din cadrul acestei întâlniri.

În cadrul aceleiași întâlniri din 7 mai, am prezentat istoricul proiectului și demersurilor noastre. Este un proiect la care am lucrat mai bine de doi ani și un proiect în care am antrenat peste 100 de voluntari.

O infrastructura pentru biciclete trebuie să respecte niște criteriile calitative minime. Altfel nu sunt sigure, funcționale și nici atractive. Această presentare este despre aceste criterii obligatorii.

Căutăm voluntari pentru că fără cetățenii Bucureștiului nu credem că acest proiect este posibil. Pe 12 martie 2014 am prezentat proiectulu Drumuri Verzi in Bucuresti studentilor de anul I de la Masterul de Mobilitate Urbana – Universitatea de Arhitectura si Urbanism Iona Mincu.

 Am propus soluții pentru mai multe tipuri de ambiental urban: în zona parcurilor, în zone industriale și în zona centrală (pe străzi cu trafic redus)

Soluții de implementare a unui Drum Verde în zona parcurilor.


Soluții de implementare a unui Drum Verde într-o zonă industrială.


Soluții de implementare a unui Drum Verde într-o zonă industrială.